Αρχιτεκτονικό   Γραφείο   Μελετών   &   Κατασκευών

Σύμβουλοι   Αρχιτέκτονες   Μηχανικοί

ΑρχικήΓενικάΠαρουσίασηΟργάνωσηΔιάφοραΕπικοινωνίαΠωλήσειςEnglish

 

ΠΩΛΗΣΕΙΣ :

 

ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ : 

 

 

Οροφοδιαμέρισμα 82Μ² 2ου Ορόφου. Κατασκευή 2012.

Οροφοδιαμέρισμα  82 Μ²,  2ου  Ορόφου  Νεόδμητο,  Κατασκευής:  2012

Αγ.  Παρασκευή - "Τσακός"

 

Φωτεινό, διαμπερές, πανταχόθεν ελεύθερο, στο Πάρκο-Πλατεία Τσακού, κοντά στο Μετρό Νομισματοκοπείου.

Διαθέτει δύο (2) Υπνοδωμάτια, ενιαίο Καθιστικό - Τραπεζαρία - Κουζίνα, Ενεργειακό Τζάκι, ιδιόκτητο λέβητα φυσικού αερίου (ανεξαρτησία θέρμανσης), άριστες μονώσεις ενεργειακά τζάμια, μεγάλες βεράντες, ισόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη.

 

 

Οροφοδιαμέρισμα 82Μ² 2ου Ορόφου. Κατασκευή 2012.

Διαμέρισμα  48 Μ²,  Ισόγειο υπερυψωμένο.  Νεόδμητο,  Κατασκευής:  2012

Αγ.  Παρασκευή - "Τσακός"

 

Φωτεινό - τρίφατσο, δίπλα στο Πάρκο-Πλατεία Τσακού, πανταχόθεν ελεύθερο  κοντά στο Μετρό Νομισματοκοπείου.

Διαθέτει ενιαίο Καθιστικό - Τραπεζαρία - Κουζίνα, ένα Υπνοδωμάτιο, ιδιόκτητο λέβητα φυσικού αερίου, άριστες μονώσεις ενεργειακά τζάμια, αποκλειστική χρήση κήπου και αποθήκη.

 

Τριώροφη Ανεξάρτητη Μονοκατοικία Πολυτελούς Κατασκευής.

Τριώροφη Μονοκατοικία 210 Μ²  πολυτελούς κατασκευής

Κρυονέρι Αττικής

 

Απεριόριστη θέα, έναντι πάρκου εντός Κρυονερίου κοντά σε σχολείο, άνετη πρόσβαση από την Εθνική Οδό. Διαθέτει τέσσερα (4) Υπνοδωμάτια, Σαλόνι, Τραπεζαρία, Κουζίνα, Καθημερινό, Καθιστικό, Playroom, επιπλέον Σοφίτα, μπροστά και πίσω  κήπο, θέση στάθμευσης με ισόγεια πρόσβαση και αποθηκευτικούς χώρους.

 

 

ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ :

 

 

Ισόγειο Κατάστημα 200 Μ² στην παραλιακή Λεωφόρο - Ρέθυμνο.

Κατάστημα 180 Μ² επί της Παραλιακής Λεωφόρου

Περιβόλια -  Ρεθύμνου

 

με δική του ιδιόκτητη αυλή με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, ψηλοτάβανο ενιαίο ισόγειο υπερυψωμένο, σε τρίφατσο  προνομιακό οικόπεδο, δίπλα στην καινούργια πλατεία.

 

Κατοικίες Διακοπών 'Αριάδνη' στο Παγκαλοχώρι, Ρεθύμνου.

Κατοικίες: 43 Μ², 57 Μ², 68 Μ² και μεζονέττες: 100 και 114 Μ²

"Παγκαλοχώρι" - Αρκαδίου , Ν. Ρεθύμνου

 

στο παραδοσιακού χαρακτήρα συγκρότημα κατοικιών "Αριάδνη".

Το πλούσιο σε βλάστηση φυσικό περιβάλλον, τα μικρά Κρητικά Χωριά με ιδιαίτερη ιστορική φυσιογνωμία, και η θέα - κοντινή απόσταση από την θάλασσα (μικρότερη των 2km) αποτελούν εξαιρετικές συνθήκες διακοπών.

 

 

ΠΑΡΟΣ :

 

 

Μονοκατοικία διακοπών σε κτήμα. Παροικιά, Πάρος.

Μονοκατοικία 160 Μ², σε κτήμα 4στρεμάτων, Παροικιά.

 

Πρόκειται για κατοικία διακοπών παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας, με δυνατότητες διαμονής καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αποτελείται από Ισόγειο 125Μ²  με δύο Υπνοδωμάτια (master & δύο ατόμων, καθιστικό, μεγάλη κουζίνα, και μεγάλες βεράντες. Διαθέτει ανεξάρτητο ξενώνα 40Μ², αποθηκευτικούς χώρους, δεξαμενή νερού και γεώτρηση.

Υπάρχει παρεκκλήσι του Αγ. Διονυσίου και βλάστηση του κτήματος αποτελείται από 110 ελαιόδεντρα και άλλα δέντρα (λεμονιές, πορτοκαλιές κλπ).

Το ακίνητο ευρίσκεται σε κομβική θέση με άνετη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο Παροικιά προς Αντίπαρο. Η απόσταση από την Παροικιά, το αεροδρόμιο ("Κορακιά"), και τις γύρω παραλίες είναι της τάξεως των 5 το πολύ 10 λεπτών.

 

 

 

ΜΥΚΟΝΟΣ :

 

 

Πρότυπες Κατοικίες στην Μύκονο.

 

http://www.mykonoshome.gr/

Κατοικίες: 120 Μ² ως 200 Μ²

Πισκοπιανά

 

Σε ένα ήσυχο σημείο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά πολύ κοντά στο κέντρο της κοινωνικής ζωής και στις παραλίες, σε κομβική θέση, έχουν κατασκευαστεί 5 ανεξάρτητες κατοικίες καθεμιά με δικό της κήπο, αυλή και χώρο στάθμευσης, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον της Μυκόνου. Το άμεσο περιβάλλον των κατοικιών διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά της Μυκόνου, χαρακτηριστικούς βραχώδεις σχηματισμούς σε ενδιαφέρον ανάγλυφο, μικρά παραδοσιακά αγροτόσπιτα και ελάχιστες νέες κατασκευές που σέβονται το αρχιτεκτονικό ύφος της περιοχής.  Έχουν απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και ενώ είναι μακριά από πηγές θορύβου και την κίνηση αυτοκινήτων και λοιπών τροχοφόρων, διαθέτουν άνετες προσβάσεις στο οδικό δίκτυο του νησιού.

 

 

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ :

 

 

Οροφοδιαμερίσματα 78 Μ² Γ', Δ' & Ε' ορόφου ((δύο Υπνοδωμάτια, Ενιαίο καθιστικό - κουζίνα), σε γωνιακό οικόπεδο με ανεξαρτησία θέρμανσης - φυσικό αέριο, θέση στάθμευσης, και αποθήκη, στο Δήμο Αθηναίων - προς το ύψωμα του Γαλατσίου.

 

ΑΓΟΡΑ - ΖΗΤΗΣΗ :


Ζητούνται οικόπεδα προς αγορά ή αντιπαροχή.

Ανταλλάσσονται επίσης διαμερίσματα ή καταστήματα ήδη υλοποιημένα με οικόπεδα (κενά η με κτίσματα προς κατεδάφιση).

 

 

ΑΡΧΕΙΟ

Παλαιότερα Κτίρια τα οποία έχουν ήδη υλοποιηθεί και διατεθεί.

 


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Οι ιστοσελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν διαφημιστικό υπόβαθρο για τις εταιρίες τα κτίρια των οποίων εκτίθενται στο δικτυακό τόπο και τα οποία έχουμε μελετήσει - κατασκευάσει.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ταχ. διεύθυνση

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 12 Τ.Κ. 15341 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΘΗΝΑ

τηλ

+30 210 6541101

φαξ

+30 210 6541114

email

info4p@gmail.com

 

με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος, σχεδιασμός - copyright ©2009 4π architects®  - τελευταία ενημέρωση site: 15.05.2012